Booster

Booster

Booster-koiranruoka on kehitetty erityisesti metsästys-, harrastus- ja työkoirien ravitsemustarpeisiin. Sarja kattaa luotettavat täysravinnot koiran elämänkaaren eri vaiheisiin sekä aktiivisen koiran eri kausiin, joissa vuorottelevat työ ja lepo.


Kärkituotteena on runsasenerginen Booster Power, joka soveltuu erinomaisesti mm. metsästyskoiran jahtikaudelle tai kilpailukoiran kisakaudelle. Metsästyskoiran lepokaudelle tai tavallisen aikuisen koiran peruskoiranruuaksi kannattaa valita Booster Basic. Sarjaan kuuluu myös penturuoka Booster Puppy. Iäkkäämmälle tai ylipainoon taipuvaiselle koiralle sopiva vaihtoehto on Senior & Light. Herkemmälle aikuiselle koiralle suosittelemme lohipohjaista Booster Salmonia. Tuotteiden valmistukseen on käytetty runsaasti korkealaatuista kanan- tai kalkkunanlihaa tai lohta. Hiilihydraattien lähteenä ovat maissi ja maissi/peruna.


Booster-täysravinnot ovat täysin vehnättömiä ja soijattomia, eivätkä ne sisällä naudan- tai sianlihaa. Tuotteet säilötään luonnollisella antioksidantilla, E-vitamiinilla. Suomen Metsästäjäliitto suosittelee Booster-koiranruokaa.

Näytä:
Järjestys:
Huom! Toimitus vain Kuusamoon. BOOSTER BASIC -koiranruoka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvits..
39,00€ Veroton: 34,21€
Huom! Toimitus vain Kuusamo, Taivalkoski BOOSTER POWER on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää ..
43,00€ Veroton: 37,72€
BOOSTER PUPPY -koiranruoka sisältää ihanteellisen ravintoainekoostumuksen koiranpentujen tasapainois..
44,00€ Veroton: 38,60€
Lohta koiralle! Lohiruoka BOOSTER Salmon sisältää jopa 38 % lohta ja kaikki aikuisen koiran tarvitse..
49,00€ Veroton: 42,98€