Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy 3l + pumppu

Uusi -26% Kylmäpuristettu hampunsiemenöljy 3l + pumppu
Tuotekoodi: 30034
Saatavuus: Varastossa
47,00€ 35,00€ Veroton: 30,70€
Määrä: Lisää koriin

Kotimainen hampunsiemenöljy on erinomainen ravintotäydentäjä ihon & karvan hyvinvoinnille sekä tuki- ja liikuntaelimistön normaalin toiminnan ylläpitämiseksi. Sisältää runsaasti välttämättömiä omega-rasvahappoja (3-, 6-, ja 9), gammalinoleenihappoja (GLA) sekä luonnollista E-vitamiinia.

Ensiluokkainen kylmäpuristettu ja suodatettu  CdGHEMP-hamppuöljy sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-6- ja -3-rasvahappoja optimaalisessa suhteessa (3:1).  Suhde on vastaava elimistön oman rasvahappojakauman kanssa.

Rasvat ja niiden sisältämät rasvahapot sopivat erinomaisesti hevosen ruokinnan täydentämiseen. Rasva on paitsi energiaa, siitä saa myös elimistölle tärkeitä rasvahappoja.

Kasviöljyjen tyydyttymättömillä rasvahapoilla on elintärkeitä tehtäviä elimistössä. Ne tekevät solujen kalvot joustaviksi ja molekyylien läpäistäviksi. Rasvahapot vaikuttavat entsyymien toimintaan ja osallistuvat aineiden kuljetukseen verenkierrossa. Yleisin kasviperäinen omega-3-rasvahappo on alfalinoleenihappo (ALA) ja omega-6 rasvahapoista linolihappo (LA). Nämä ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei itse pysty valmistamaan. Hamppuöljyn sisältämät omega-6-rasvahappoihin kuuluvat linolihapot ovat tehokas apu kesäihottuman hoidossa, sillä ne suojaavat ihoa ja toimivat uuden ihokudoksen rakennusaineena. Yleisesti ottaen linolihapon puute näkyy hevosilla iho-ongelmina.Hamppuöljy sisältää myös arvokasta gammalinoleenihappoa (GLA). GLA on tärkeä rasvahappo hevosten ruokavaliossa, sillä se vaikuttaa ruuansulatuselimiä suojelevan liman määrään, ja näin ollen saattaa auttaa ylläpitämään vatsan ja suoliston limakalvojen normaalia terveyttä ja hyvinvointia. 

Hamppuöljy on erinomainen ravintotäydentäjä erityisesti ihon, karvan ja tuki- ja liikuntaelimistön normaalille hyvinvoinnille sekä hevosille, joiden ruokavaliosta täytyy vähentää hiilihydraattien määrää ja korvata niitä rasvalla. Hamppuöljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat tutkimusten mukaan vähentämään lihasten hiilihydraattitasoja. Hampunsiemenöljy vaikuttaa suotuisasti myös lihasten toimintaan, elimistön normaalin vastustuskyvyn ylläpitämiseen ja glukoosiaineenvaihduntaan.

CdGHEMP täydentää urheilevan hevosen / koiran perusruokintaa ja turvaa rasituksen aikaisen energiansaannin.

Hamppuöljymme on pakattu mustaan, valoa läpäisemättömään kanisteriin, joka parantaa öljyn säilyvyyttä. Öljymme puristetaan aina pienissä erissä, joten se on aina taatusti tuoretta ja parhaimmillaan!

Täydennysrehu hevosille & koirille.

Annostus:

Hevonen: 500kg 0,3 dl – 3 dl / vrk.

Koira: 0,5 tl ( 5 kg) – 5 tl  (80 g) vrk.

 

Ravintoarvot CdGHEMP -hamppuöljy 100 g:

Energiaa: 3443 kJ / 820 kcal, rasvaa: 92 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 8 g, omega-3-rasvahappoja: 22 g, alfalinoleenihappoa (ALA): 16,7 g, stearidonihappoa (SDA): 2 g, omega-6-rasvahappoja: 57 g, omega-9-rasvahappoja: 9 g, linolihappoa  (LA) 51g, gammalinoleenihappoa (GLA): 4 g, hiilihydraatteja: 0 g, raakakuitua: 0 g, raakavalkuaista:  0 g, E-vitamiinia: 90 mg.

Säilytettävä suljettuna viileässä. 

Viljelty ilman torjunta-aineita.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: