Kotimainen Karpalo 350g

Uusi -20% Kotimainen Karpalo 350g
Tuotekoodi: 30035
Saatavuus: Varastossa
22,00€ 17,60€ Veroton: 15,44€
Määrä: Lisää koriin

Karpalossa on paljon koiralle hyödyllisiä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, karvasaineita sekä orgaanisia happoja. Runsas C-vitamiini- ja flavonoidipitoisuus edistävät elimistön limakalvojen sekä virtsateiden hyvinvointia ja vastustuskykyä.

Karpalo on erittäin hyvä antioksidanttien lähde ja flavonoidien ja tanniien ansiosta karpalolla voidaan tukea virtsateiden normaalia hyvinvointia**. Flavonoideja on karpalon lisäksi mm. tyrnissä ja ruusunmarjassa, jotka voivat mm. tukea elimistön vastustuskykyä, allergisia reaktioita, sydämen ja verisuonten sekä nivelten luonnollista terveyttä.

Karpalon tanniineilla on monia hyviä terveysvaikutuksia.  Karpalosta voi olla apua myös vatsan ja suoliston normaalin toiminnan ylläpitämiseen, sillä se sisältää suoliston hyvinvoinnille tärkeää pektiiniä sekä suolistoa hyödyttäviä karvasaineita.

Karpalon sisältämät terveysvaikutteiset ainesosat mm. C-vitamiini ovat myös hyviä silmien terveydelle. Karpalossa on myös B-ja D-vitamiineja. Karpalo (kuten myös ruusunmarja ja tyrni) sisältävät mm. kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, mangaania, sekä rautaa.

Karpalolla on tutkimusten mukaan mm. anti-inflammatorinen, antimikrobinen* ja suoliston sekä suun terveyttä ylläpitävä vaikutus. Sillä voidaan tukea myös suolistohygieniaa.

Annostus:

koirat 1 tl - 1 rkl / pvä, Virtsateiden hyvinvoinnille kuuriluontoisesti jopa 3-4 rkl / pvä.

1 rkl = 4 g.

Virtsateiden terveydelle sopii hyvin yhdessä mm. diureettien, kuten nokkosen tai kultapiiskun kanssa.


100 g karpalomarjaa sisältää keskimäärin:
energiaa 205 kJ
hiilihydraatteja 11,7 g
rasvaa 0,7 g
proteiinia 0,4 g
flavonoideja
- kversetiiniä 12 mg
- myrisetiiniä 22 mg
liknaania 1 mg

Kotimainen 100% kuivattu ja rouhittu karpalo.

Tällä tuotteella voi olla myös muita hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, joista emme valitettavasti voi tässä kertoa enempää.

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: