Solkipanta, pehmo

Solkipanta, pehmo
Tuotekoodi: 40007
Saatavuus: Varastossa
21,00€ Veroton: 16,94€

Vaihtoehdot


* Koko:

* Nauhan väri:

* Pehmusteen väri:

Määrä: Lisää koriin

Toimitus koko Suomeen

Tämä tuote on toimitettavissa myös matkahuollon kautta koko Suomeen.

Osa tuotteista löytyy suoraan varastosta, muulloin toimitusaika n. 2 viikkoa.

Soljellinen pehmopanta (myös kuviollinen) on helppokäyttöinen panta, jossa sisäpuoli ihanan pehmeää polyesterkarvaa, joka ei hierrä kaulaa eikä katko koiran karvaa. Uudistetuissa pannoissa on sisällä nyt paksumpi vaahtomuovitäyte. Ulkopuolella on laadukas standardoitu heijastinnauha, joka lisää näkyvyyttä hämärän ja pimeän aikaan. Metalliset renkaat ovat hitsattuja, joten ne kestävät hyvin kovaakin vetoa.

Pehmopannoissa käytetty karvakangas on ihanan pehmeää, laadukasta ja kestävää. Raikkaista väreistä huolimatta kangas ei värjää kastuessaan. Kangas on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti. Pantojen heijastinnauhat ovat standardoituja, joten näkyvyys on taattu pimeässäkin.

Pehmopantoja on saatavilla kahta eri leveyttä.

Koot:

Solkipannoissa on muutamia senttejä säätövaraa, joten niitä voi pitää haluamallaan kireydellä (esim. koiran turkin paksuuden mukaan).

Koot 1-6 Leveys 4cm

Koot 7-10 Leveys 5cm

Kuviolliset pannat, kaikki koot 5cm leveitä, jotta ihanat kuosit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.
 

Koko Pannan ympärys
1 20
2 22
3 25
4 28
5 31
6 35
7 40
8 45
9 50
10

55

Tuoteinfo ja materiaalit

Kusse&Kutta-tuotevalikoimaan kuuluvat tekstiilipannat sekä valjaat. Tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kankaat ovat mahdollisimman pehmeitä ja mukavia, joten tuotteet eivät hierrä tai takuta koiran turkkia. Ne eivät raikkaista väreistä huolimatta myöskään värjää kastuessaan. Tuotteissa pyritään ottamaan huomioon myös näkyvyys, joten heijastinmateriaaleihin panostetaan. Useissa tuotteissa käytetty karva- ja pörrömateriaali on erilaista kuin perus fleece. Se säilyttää muotonsa eikä nukkaannu samalla tavalla käytössä. Se ei myöskään ole niin sähköistä, joten koirankarvat eivät takerru siihen yhtä tehokkaasti.

Hoito-ohjeet

Pääsääntöisesti kaikki Kusse&Kutta-tuotteet voi pestä pesukoneessa normaalisti 40 asteen lämpötilassa kevyellä linkouksella. Kankaiden värit jonkin verran likaantuvat käytössä, mutta pesemällä tuotteen, saat siitä jälleen uudenveroisen.

 

 

 

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: